21.5.13

Kellan Lutz kesäkuun August Man Malesia -lehdessä

 photo kellan-lutz-covers-august-man-malaysia-june-2013-exclusive-06_zpsa91c1fe9.jpgKellan poseeraa (ah, niin komeana) uusimmassa August Man Malesian kesäkuun numerossa.

Kellanin mielipiteitä...

...Twilightin loppumisesta: "Twilightin loppuminen oli katkeransuloista. Olin niin siunattu ja onnekas kun sain olla siinä mukana, en koskaan unohda siitä hetkeäkään. Kirkuvat fanit, uskomattomat ohjaajat, mahtavat näyttelijät ja muu henkilöstö, matkustaminen, hahmoni, kaikki oli uskomattoman mahtavaa."

...Työskentelemisestä ohjaaja Renny Harlinin kanssa uudessa Hercules -elokuvassa: "Renny on luultavasti yksi parhaista ohjaajista, jonka kanssa olen koskaan työskennellyt. Tulemme toimeen todella hyvin, joten olen varma, että tulossa on mahtava kokemus. Hän on ympäröinyt minut mahtavilla ja lahjakkailla näyttelijöillä, joiden kanssa tuomme legendaariseen tarinaan eloa." 

...Ruumiinrakenteestaan: Ruumiinrakenteeni vuoksi roolini ovat tietynlaisia. On ollut tilanteita, joissa kerron managerilleni haluavani näytellä jotain erilaista, heikompaa/alakynnessä olevaa, tai tyyppiä jota kiusataan koulussa. Mutta hän vain nauraa minulle ja kertoo, että minun pitäisi olla kiitollinen vahvasta kehostani ja työskennellä vahvuuksillani, jotka Jumala minulle antoi."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti