22.1.13

Lumoava Kirous

Vinkkailen tästä Lumoavasta kirouksesta, joka juuri ilmestyi kirjana suomeksi ja elokuvakin tekee tuloaan, ensi-ilta on 1.3. Tätä on aika paljon verrattu Twilightiin ja povattu Twilightin perilliseksi. Traileri näyttää ainakin ihan mielenkiintoisalta, taidan lukasta kirjankin ennen ensi-iltaa.

 photo movie2437LumoavaKirous_minisite_zps385816db.jpg

Yliluonnollista draamaa paikallisen nuoren teinipojan ja kaupunkiin vasta muuttaneen mysteerisen tytön välillä.

Lena Dutchanne yrittää piilotella voimiaan eteläisessä Gatlinin kaupungissa. Tämä on helpommin sanottu kuin tehty, sillä hänen perheensä kirous ja Lenan voimat eivät ole helposti piiloteltavissa pienessä kaupungissa. Hän ajautuu suhteeseen Ethan Waten, paikallisen pojan kanssa. Ethan uneksii kauniista tytöstä, jota ei ole koskaan kohdannut. Ethan huomaakin kokevansa voimakasta vetoa Lenaa kohden ja tajuaa, että Lena on tyttö hänen unistaan.
 ja HOX HOX!
Glitterin Facebook-sivuilla on menossa kilpailu, josta voi voittaa avecliput Helsingissä järjestettävään ennakkonäytökseen 14.2, lippuja on jaossa 30. Yhdellä superonnekkaalla on vielä mahdollisuus voittaa kaverinsa kanssa korustailaus ja leffan jälkeinen illallinen. Tämän lisäksi sama kisa on PK-seudun, Turun ja Lahden Glitter-myymälöissä ja niissä kussakin valitaan vastausten perusteella 2 aveclippukakettia/myymälä.

Glitterin Facebook-kilpailu ---> KLIKS . Kannattaa käydä osallistumassa, ainakin jos asustelee Helsingin lähettyvillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti