17.11.12

Breaking Dawn 2 leffapostaus [Spoilereita!!! Älä lue, jos leffa on vielä näkemättä]

Photobucket

Spoilereita luvassa. Jos et ole vielä leffaa nähnyt niin skippaa tämä postaus, muuten tämä tulee pilaamaan leffaelämyksen.

Oikeesti.Nyt se on sitten nähty, VIIMEINEN TWILIGHT-LEFFA. Uskomatonta. Samalla aikaa jollain tavalla tyhjä olo, ja toisaalta... mmh... saavutettiin se ultimaalinen odotusten täyttymys.

Tässä jotain mun mietteitä leffasta, kertokaahan sitten kommenteissa omanne :)

Leffahan oli kirja-fanin unelma. Tämän lähemmäs kirjaa myötäilevää leffaa ei vaan voi tehdä. Suuresti siis voi kiittää fanien ystävää, ohjaaja Bill Condonia. Mukana oli kohtaukset, jotka sielä pitikin olla (muutamaa kohtausta kyllä saadaan odotella dvd-julkaisulta. Dvd:ltä nähdään vielä ainakin Jacobin ja Rosalien koirankuppi-kohtaus, sekä jokin Ranskalaisten vampyyrien kohtaus, ne oli leffasta leikattu kokonaan pois! O.O ).

Mulla on pajon hyvää sanottavaa leffasta, mutta valitettavasti mun on annettava kritiikkiäkin. Esimerkiksi kohtaukset olivat aika töks-töksmäisiä, sulava jatkuvuus puuttui. Olisi tarvittu enemmän flowta. Ehkä elokuvassa oli sitten liiaksi menty kirjan mukaan: tietyt kohtaukset on oltava leffassa, makso mitä makso, nyt se kuitenkin häiritsi elokuvan jatkuvuutta. IMO.

Sitten se suuri elokuvan paljon huhuttu KÄÄNNE. Huh. Varmasti monen leuat loksahti auki, kun Carlisle kuoli. Kyllä siinä henki hetkeksi salpautui. Vaikka odotin/pelkäsin, että ne tekevät tämän ratkaisun.Photobucket
Silti yllätyin kun Carlislen pää irrotettiin enkä ajatellut sillä hetkellä, että se olisi Alicen näkyä. Mutta sitten kun Jasper kuoli, niin tiesin varmasti taistelun olevan Alicen näkyä. Jos Carlisle, Jasper, Seth ja Leah olisivat kuolleet, niin olisin varmasti lähtenyt muiden Twilight-fanien kanssa vaatimaan leffan tekijöiden verta ;) Mutta hyi että, nyt mun mieleen on ikuisesti syöpynyt kuva Carlislen irrotetusta päästä :/ Aika hyvin kyllä pysynyt salassa tuo käänne, näyttelijöillä on täytynyt olla kovat ukaasit, ettei niiltä vaan pääse lipsumaan paljastuksia.

Kaikki uudet vampyyrit olivat mahtavia, oli upeeta päästä viimeinkin näkemään kunnolla vampyyrien erityiskykyjä. Katesta ja Garrettista tuli meikän uus lempparipari :D Oi ja Stefan ja Vladimir ( Dracula 1 ja Dracula 2)! Mahtavat aksentit, hyvät naurut sai näiltäkin tyypeiltä.

Loppukohtaukseen olin ehkä himppasen pettynys /o\ Mulla varmaan oli liian suuret odotukset, odotin jotain superkoskettavaa kohtausta kun Bella antoi Edwardin lukea ajatuksensa. En vuodattanut kyyneltäkään koko leffan aikana, mutta nauraa kyllä sai. Emmettillä ja Jacobilla oli kyllä loistavia koomisia kevennyksiä varastossa :)

Jotain randomeita ihania kohtia:
- Edward + Piano... swoon....
- Emmett oli niin jestaksen komia sielä taistelukentällä :D + Olihan se taistelukohtaus muutenkin mahtavaa nähtävää
- Edwardin ja Carlislen juttelu oli koskettava, ihana kun Edward kiitti "elämästään".
- Kun Bella opetteli käyttämään kilpeänsä Edwardin avulla
- Jacob strippaamassa Charlien edessä, voi luooooja LMAO!

Lopputekstit oli ihanat, kun näytettiin kaikki mukana olleet näyttelijä, mutta harmitti aivan hulluna kun tyypit leffateatterissa teki lähtöä sen aikana. Mikä hemmetin kiire sieltä salista on juosta pois, olipa tosi kiva katella tyyppien selkiä sen montaasin aikana =/

Vaikka nyt löysinkin leffasta kritiikinaiheita ja mukana oli joitain ristiriitaisia kohtia, oli päätösosa silti loistokas. Kyllä voi fanina olla erittäin tyytyväinen. Kaikki kunnia leffantekijöillä ja näyttelijöille, jotka meitä faneja ovat kuunnelleet. Täytyy kyllä käydä vielä muutamaan otteeseen leffa kyyläämässä :P

Mitäs te piditte leffasta? Kuinka otitte vastaan yllättävän käänteen? Avaudun myös itse myöhemmin lisää kommenteissa, kun olen nähnyt leffan toistamiseen :)

30 kommenttia:

 1. Oli kyllä ihan sika hyvä! Lähdin leffasta tyytyväisenä odotukset täytettyinä. Mä en kyllä huomannut sitä töksähtelyä. En tiiä johtuko siitä etten ollu nähny niitä kohtauksia etukäteen ni ei ollu sillei et nyt tulee tää ja nyt tää.

  Bellan muuttuminen oli makee, Jakobille raivoominen, Charlie kokonaisuutenaan. (mm ku halas Bellaa ja huomas sen olevan kylmä mut anto sit olla), uudet vampyyrit oli hyviä, Bella ja Ed vanhempina, Jacobinki suhde Renesmeen oli hyvin tehty, Aron nauru wtf... yms yms... Sit jotenki hokasin tästä leffasta paremmi ku kirjasta miks Alice lähti ja sen Renesmeestä johtuvan kolmiodraaman.

  Renesmee vauvat/lapset oli kyllä pettymys, ne näytti ihan alieneilta. Sit oisin toivonu ehkä lisää loppufiilistelyä, ku ei multakaa kyynel tipahtanut vaikka Bellan ajatukset oliki ihanat.

  Ja se taisteluylläri.. Huhhuh! Mulla oli leuka auki pitkään ku Carlisle kuoli. Aattelin et Jasperin pään voi vielä liittää ku sitä ei poltettu eli yllätys säily mulla loppuun asti. Seth ku kuoli ja ku se sattu Jacobiin ni sillo ei ollu kyl itku kaukana. Loistava mutta julma ylläri. Ja hyvin saatu toteutettua et tuli taistelu mut oltiin kuitenki uskollisia kirjalle.

  Voisin horista vaikka loppupäivän, aivan loistava ja pitää mennä kattoo uudestaan! <3

  -Suvi

  PS. Sain synttärilahjaks sen leffakirjan ja seki on ihan loistava. Kyllä fania nyt hemmotellaan. *happy* =D

  VastaaPoista
 2. Leffa oli aivan mahtava ja tällaisen super fanin unelmien täyttymys. Kirjat on luettu useasti kannesta kanteen ja leffat katsottu useasti ja tämänkin käyn katsomassa useamman kerran ennen kuin poistuu elokuvista että jaksaa odottaa dvd:tä.
  Aron nauru oli mahtava ja samoin moni muukin kohtaus mutta kyllä säikähdin kuollakseni Carlislen kuolemaa. Arvasin kyllä lähes heti että olikin Alicen näky mutta vain koska tiesin että loppua on muutettu. Itkin ensimmäisen kerran jo alkutekstien aikana ja useasti siinä välillä sekä lopputeksteissäkin.
  Olen erittäin tyytyväinen elokuvaan mutta fiilis on samalla haikea kaiken loppumisesta.
  Kokonaisuudessaan sekä elokuvat että kirjat ovat elämäni leffa sekä kirja elämyksiä.

  VastaaPoista
 3. Kyllä mäki sanon että hekeäsalpaava ja veret seisauttava elokuva elämys!! wow! Koko sali haukko henkeä ku näytettiin carlislen pää.. mä oon vieläki iha shokissa siittä :D
  Mut luojan kiitos se oli vaan näky!! ja mun mielestä ONNEKS se oli vaan näky, mäki kerkesin miettii ettei ne oo voinu tehä tällästä loppua, ei ikinä.. eikähän elokuvaa periaattees oltukkaan muutettu, vaan meitä vedettiin höplästä ;)

  Mä tykkäsi tosi tosi tosi paljon elokuvasta ja pikku kyyne tuli just siinä kun Edward kiitti elämästään :´)Ja mahtavasti höystetty huumorilla <3

  Ainoa kritiikki mikä mun mieleen tuli oli se että Renesmee jäi nyt vähän taka alalle, ois ollu kiva kun olisi enenmmän näytetty sitä renesmeen voimia ja kuvia :)

  Myös lopputeksti oli ihana kun siellä oli kaikki mahdolliset näyttelijät esitelty <3

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä ihan sairaan hyvä leffa, mut oon samaa mieltä tosta töksähthtelystä, ku tuli kohtaus ja sen perää kohtaus joka ei liittyny tippaakaa siihen edelliseen ni se sai leffasta jotenki töksähtelevän. Toi oli ehkä kyl kaikista hauskin Twilight sai nauraa ihan kunnolla :)

  Se oli kyllä järkytys menin suoraan sanottuna pienee shokkitilaan ku Carlislen pää irtos, sit vaan heti pomppas mieleen kaikki kauhu kuvat et entä jos tää loppuuki niin et kaikki kuolee, mietin vaa et ei tää voi loppuu näin! (en ole siis lukenut kirjaa kokoanaan joten en osannut odottaa oikeen mitään). Sit se oliki luojan kiitos vaan näky. Ja se oli niin liikuttava se loppu ku bella näytti ajatuksensa :')

  Nyt on jotenki haikee fiilis ku Twilight on vähän niinku loppu, no onneks sunnuntaina vielä uudestaan leffaan :))

  VastaaPoista
 5. Jep, hyvä maku jäi itseltänikin! Joitain juttuja oltiin lisäilty, mitä ei ollut kirjassa, ja joitain juttuja muokattu. (Mutta juuri sopivasti!)

  Ainut mikä jäi vähän kaivertelemaan oli se, kun Alice näki Jacobin ja Renesmeen tulevaisuuteen... Öööh se ei voi nähdä niitä. :D Mut anyways..

  Niin ja sitten seki vähän ärsytti, kun ei selitetty miten ihmeessä Renesmee pystyi näyttämään Bellalle ajatuksiaan Bellan "kilven" läpi. :p
  Ja tuntui että leffan alussa vähän hosuttiin, mentiin kohtauksesta toiseen etc .. Sitten vasta leffa alkoi tuntua jännältä, kun Alice sai sen näyn Voltureista.

  No mutta, leffassa oli PALJON hyvääkin. :) Jacobin riisutuminen tosiaan oli yks parhaimmista hetkistä.. :DD Kuvittelin sen Jay Jenksin paljon nuoremmaksi ja hoikemmaksi, mutta tuokin versio oli ihan mukiin menevä!

  Siinä taistelukohtauksessa kun tyyliin kaikkien päät vaan irtoili, mitä edemmäksi siinä mentiin, musta se homma meni turhankin läskiksi, ja alko epäilyttää että salee Bella kohta herää sängystään ja kaikki olikin vaan unta. :D Mut se oli kyl tosi hyvä yllätys!

  Ja pakko vielä mainita tähän loppuun, että Benjamin oli niin ylisöpö suurine silmineen.. ♥

  VastaaPoista
 6. Joo ja lisäisin vielä tuohon edelliseen viestiini, että mulla meni ihan täydestä se, kun sanottiin että leffan loppua oltiin muka muutettu. Sen takia luulin että se taistelukohtaus oli totta. :DD

  VastaaPoista
 7. Kävin itsekkin katsomassa tämän elokuvan eilen ja voin sanoa, että ainakin omat jalat alkoivat täristä, kun Aro nosti Carlislen pään ilmaan. Myös Jasperin kuolema oli kamala. Mutta ei siinä ehtinyt ajatella, että se olisi ollut Alicen näky. Taistelu kohtaus oli hienosti tehty ja sopi mahtavasti elokuvaan MUTTA olisi se ehkä saanut olli hieman lyhempi, sillä se meni hieman liian epä Twilight maiseks. Koska se oli sen verra väkivaltane. Ku Twilightin tarina on Edwardin ja Bellan rakkaus nii oli pelottava kattoo, kun ne yhtäkkii repäs tollasen. Siin tavallaan ehti jo ajatella, et "ei helkkari! Näinö se loppuu?", mutta onneksi näin ei päässyt käymään. Alice oli kyllä nii paras ja Volturit lähti melko äkkiä, ku Aro näki oman kuolemansa!XD Lopuksi oli ihana nähdä, miten Alice näki onnellisen tulevaisuuden Edwardin, Bellan, Renesmeen ja Jacobin välillä. Kaiken kaikkiaan tämä oli hyvä tapa lopettaa tämä aivan ylivoimaisesti kaikkein paras elokuva-ja kirja saaga, mitä koskaan on nähty. Toivon, ettei ylläpitäjä lopeta tätä blogia, sillä täältä on mukava aina käydä lukemassa, mitä ihanalle Robille ja Mackenzielle kuuluu!;)

  VastaaPoista
 8. Kerta. Kaikkiaan. Aivan. Uskomaton. Elokuva.

  Leffa oli aivan loistava! Mielessä pyörii tuo maaginen lopun taistelukohtaus, josta en ois ikinä arvannut mitään Alicen näyn tapaista. En tiiä kävikö kellään muulla mielessä tällaista: kun Renesmee käveli Aron luo, niin kuvittelin että Aro päästäisi hänet päiviltä! Vaikka onkin tullut luettua nuo kaikki kirjat läpi pariin kertaan, niin mistäs sitä tietää mitä leffantekijät suunnittelee. Toisaalta, niin ei olisi saanut käydä!

  Sillon kun Alice kuiskasi Aron edessä "Cullenien joukkueelle" "Now!", niin oli se kans sydäntä raastavaa nähdä Renesmeen ja Bellan eroavan. Ja sillon kun Carlisle hyökkäs Aron kimppuun ja siltä revittiin se pää irti, niin itku oli extra lähellä. Varsinkin, kun Esme kirkui sydäntä raastavasti takana päin jotain tällaista: "Noooooooooooo!!!". Jasperin kuoleman ja Alicen kirkumisen kanssa aivan sama juttu.

  Mutta siinä vaiheessa kun Alec ja Jane kuoli, niin oli semmonen olo, että jes, tässähän voi käydä ihan hyvin! Mutta oli aivan kamalaa nähdä, kun Edward tippu sinne rotkoon ja Bella käänty kattoon.... Onneksi Super-Edward palasi pian peliin! ;) Maaginen ja jännittävä oli myös "Bella&Edward ja Aro"-tappelu. Mutta kun Alice sanoi lopuksi jotain niin kuin: "Tällainen on tulevaisuutesi.", eli kun näky loppui, tuntui helpottuneelta ettei monet ihanat hahmot kuolleetkaan.

  Kohta jossa Carlisle ja Edward juttelivat keskenään, oli myös aika koskettava. Varsinkin, kun Carlisle sanoi jotain tällaista, että: "Varmasti meillä jokaisella on jotain, minkä vuoksi taistella. (*katsoo merkitsevästi Esmeen*) Ainakin minulla on." Se oli ihana, ja myös se, että Edward katsoi teltassa olevaa perhettään (Bella & Renesmee). Jotenkin vaan odotin, että se sanois vaikkapa: "Niin minullakin." No en tiiä, se vaan tuntui jotenkin itsestäänselvältä.

  Itku oli lähellä myös silloin, kun Volturit lopussa katos ja Cullenit iloitsivat, kun taustalla alkoi soida "A Thousand Years (Part 2)". Myös Bellan ajatusten näyttö lopussa oli aivan ihana!

  Alicen näky Renesmeen, Bellan, Edwardin ja Jacobin tulevaisuudesta oli koskettava, ja näytti ihan siltä niin kuin Alicen näyttelijä Ashley olisi oikeasti ollut siinä vesikierteet silmissä. :')

  Kaiken kaikkiaan leffa oli paras mahdollinen päätös "...tarinalle, joka elää ikuisesti.". Aivan valtava kiitos näyttelijöille ja kaikille leffan tekijöille sekä Stephenie Meyerille, jotka ovat kaikki luoneet meille nämä ihastuttavat kirja- ja elokuvasarjat. Thank you so much! On jotenkin haikeaa, kun koko sarja loppuu, mutta luultavasti Twilight-saaga elää ikuisesti. :)

  P.S. Jacobin riisuutumiskohta ja Bella & Emmet kädenvääntökohta oli molemmat kyllä hauskoja! :D Varsinkin, kun Esme sanoi Bellan murskatessa kivilohkareita: "Okay, that's enough!" oli ihan hauska. :)

  VastaaPoista
 9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 10. Alicen näky oli paras kun oli jotain uutta kirjan lukioillekkin. Ikinä Kristenistä pitäny mutta nyt on päässyt todistamaan ainakin minulle että osaa oikeesti näytellä ja löytyy muitakin kuin kylmiä ilmeitä. Mun kommentit elokuvasta: http://sarasfablife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. En ny jaksa lukee noita kaikkia kommentteja tuosta, joten jos joku on asiasta joskus sanonut, nii älkää pitäkö ihan dorkana:)

  että kellään tietoo millo tulee dvd:lle?:) vielä yks juttu mitä odottaa, sit päästee fiilistelee twilight maratonilla!:o

  ^ok, kuulosti iha dorkalle...............whateverr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todennäköisesti maaliskuun puolenvälin kieppeillä.

   Poista
 12. Redcoats are coming, redcoats are coming... :D

  Musta koko leffa oli loistava! Mut tosi oonkin super kirja fani..
  Meinas päästä itku taistelu kohtauksen aikana olin sillei et ei se näin voi mennä, olin aika ilonen kun selvis et se oli Alicen näky :D
  Kaiken kaikkiaan toooosi hyvä leffa mielestäin, ei moittita :)

  VastaaPoista
 13. Tää elokuv aoli kyllä ihan sairas pettymys. Järkytyin kyllä tosissani kun Carlislen pää revittiin irti o_O

  VastaaPoista
 14. NYT joku kertoo mitä se redcoats tarkottaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punatakit eli Britit, jota vastaan se oli siis monta kertaa taistellu.

   Poista
  2. Aa, okei, kiitti tiedosta. ;)

   Poista
 15. mun mielestä se taistelu juttu oli helpotus ennemminkin että ei ollu totta :D

  VastaaPoista
 16. ja meidän teatterissa onneksi pysyi ihmiset penkeissään kiltisti niiden loppu tekstien ajan ne esittelyt siis ku oli :)

  VastaaPoista
 17. Apua, Rakastuin taas tohon uuteen leffaan, niinkun kaikkiin edellisiinkin! Siinä Alicen näyn aikana oli kyl vähällä ettei koko sali alkais raikumaan kun mä ulvon.. :D Se kun Carlislen pää vedettiin oli ihan kauheeta, ite ainakin rystyset punasina revin niitä penkin kahvoja, sama juttu siinä kun Edward putosi sinne rotkoon. Se oli kaikkein kauheinta, aattelin, et ei tässä näin pitäny käydä, ja samalla itkin silmät punasina. En edes ajatellut taistelun aikana et vois olla kyse Alicen näystä. Ja se Sethin katse just ennen kuolemaansa, kun Leah näki sen, voiei alan taas parkumaan! Itkin vähän väliä sen leffan aikana, mut suurin parku tuli kun Edward ja Bella oli siellä niityllä ja oli niitä vanhoja kohtauksia edellisistä leffoista. Siinä kohdassa vähintään tajusin, että tää on nyt ohi. Ei oo odotettavaa enää. Mun elämä kyllä ei ois todellakaan samanlaista ilman Twilightia. Nyt mä itken taas. Ei taida yöllä nukuttaa, kun vaan itken, itken, itken, itken. Twilight on mun elämä, ei siitä mihinkään pääse ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama, lopussa mä melkein ulvoin kun oli se niittykohtaus :/ Se A Thousand Years kappale on myös niiiiin ihana ♥

   Poista
 18. Joo, hei tää ei oo enää tervettä. Ei yks elokuva/kirjasarja saa olla kenenkään elämä...vaikka en kyllä ymärrä niitäkään jotka ei twilightistä tykkää!:) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika moni on täällä tosi nuoria. Jos on 13 v tai jotain ni tää juttu saattaa tuntua koko elämältä (kuuluu ikään ja on siis tervettä tai siis normaalia). Eiköhän me kaikki siis oikeesti selvitä tästä eteenpäin vaikka onhan tää kyl haikeeta. :)

   Poista
 19. Se oli kyl aika järkytys ku en ajatellu et se olis Alien näku ku se ei voi nähä mtn ihmissusia nii se tuli yllätyksenä.. Ja sitte ku ajattelin siinä et Aro ja Carlisle vaa löi toisiaan mut järkytyin ja pahasti ku kuvattiin Aroo ja sillä oli Carlislen pää kädes ja aloin sitte melkee itkee siinä ja olin sileli et näin ei voi tapahtua.. Sitte vieläku Jasperki tapettiin nii olin melkee shokissa sielä ja sitte vielä Seth ja ne kaikki on vielä mun lempi hahmoja nii se oli kyl aika järkytys ja en saa sitä Carlislen päätä pois mun mielestä :D

  VastaaPoista
 20. Molemmat leffat oli kehnoja, mut jos itse kirjakin oli jo aivan sairaan huono niin eipä kai siitä voi ohjaajaakaan täysin syyttää. Kristen Stewart on ilmeetön pökkelö.

  VastaaPoista
 21. Oli aivan mahtava elokuva! :) ai et itkeny ollenkaa? :OO Mä itkin hulluna jo siinä kohas missä oli ne "alkutekstit" mis näytettii päänäyttelojöiden nimii :) ++mäki olin siel k.v.näytökses ;)

  VastaaPoista
 22. Ja nyt kun kävin toistamiseen leffan katsomassa, niin silti järkytti se Charlislen pään menetys, ja Esmen tuskanhuuto siihen päälle. Hyi että. Sielä kutsuvierasnäytöksessä oli pari vartijaa yökiikareiden kanssa valvomassa yleisöä. Mahto olla kyllä huvittavan näköstä kun yhtäkkiä kaikilla loksahtaa yhtäaikaa leuat auki :D

  En itkenyt tälläkään kertaa. Kuulostaa ehkä tyhmältä, mutta mä olisin halunnut itkeä. Olisin saanut surullisen Twilight-möykyn sisältäni *tsih* :D Siinä vaiheessa oli kyllä tippa lähellä, kun Leah tippu sinne rotkoon pelastettuaan Esmeen.

  Michael Sheeniä (Aro) pitää kyllä hehkuttaa. Se veti sen roolin niin yli, mutta se just kuulukin sille hahmolle. Varsinkin kun se iloitsi taistelualueella Alicen tuloa, loistokas x) Ja Billy Burke (Charlie) kuivalla huumorillaan on niin ääripää Aron huumorista, mutta niin loistavaa sekin.

  Oli kyllä surullisen vähän screentimea ihmis- Sethillä ja Leahilla. Takaraivot vaan näky kun istuivat Charlien sohvalla o.O Olis siinä nyt voinut naamatkin näkyä...

  Oon yhen Anonyymin kanssa samoilla linjoilla, että Renesmee jäi taka-alalle. Ilmeisesti Renesmee kykyjä oli leikattu leffasta, sillä yhdessä haastattelussa Bill sanoi niistä seuraavaa: "Renesmee voi kosketuksen välityksellä välittää, mitä hänen mielessään liikkuu. Mukana on visuaalinen puoli, mutta paljon on myös käytetty Carter Burwellin Scorea. Mukana on myös loistava äänisuunnittelija Dane Daves, joka nauhoitti mm. Mackenzien runonlausuntaa, ja käänsi sen sadoiksi eri ääniraidoiksi. Selvät sanat muuttuvat pulinaksi ja se luo abstraktin efektin, jota en ole aikaisemmin kuullut. Todella hienon kuuloista."

  Ja itseäkin häiritsi se, että Alice tässä leffassa yhtäkkiä näkeekin näyssään sudet ja Renesmeen. Eihän se esim New Moon leffassakaan Jacobia nähnyt, kun Bella hyppäs jyrkänteeltä. Ai jai jai x) Mutta ehkä mä annan tämän anteeksi :D

  Ja kyllä, Benjamin-fani täälläkin ilmottautuu o/

  Nyt huomasin Volturien joukossa yhden ranskalaisen vampyyrin, Henrin. Bella sen nopsaa paisko sinne rotkoon. Mutta ohjaaja sanoi haastattelussa , että se kohtaus on poistettu jossa Volturi hakee todistajia Ranskasta. Näemme sen siin sitten dvd:ltä 2,5 minuutin kohtauksen Ranskasta :)

  VastaaPoista
 23. Varoitus: tää kommentti sisältää vähän off-topic -juttua!

  Ihan pakko kertoa oma mielipide, ku en oo missään vielä keskustellu leffoista tai kirjoista. En oo halunnukaan, koska en oo lukenu vielä kaikkia kirjoja:)
  Mun 'twi-shit'-hype (sori, tosifanit:D) alko ihan yhtäkkiä varmaan sen skandaalin takia noin kk ennen tätä BD2 ensi-iltaa. Katoin leffat ensin ja niin aloin lopulta lukea kirjojakin. Oon ollut just niitä twilight-vihaajia (selvästikin..) jotka hehkuttaa Pottereita yli kaiken, tuntematta juurikaan koko twilightin tarinaa. (Toki edelleen pidän Pottereita parempina kirjoina, mut myönnän, että twilightissakin on hyvät puolensa.) Sit yhtäkkiä jotain tapahtu, ehkä tajusin ettei kaikkien tarinoitten tarvi olla täynnä ylihyviksiä, mikä mua joskus Pottereissa ärsyttää.. vaikka twilightissa on paljon ristiriitasuuksia, niinhän on elämässäki. Silti joku siinä koskettaa. Sama vaikka kriitikot haukkuis miksi, ku tarina pistää ajattelemaan niin se on tehny tehtävänsä. Twilight pisti ajattelemaan monenlaista, se on ollu mulle hyvää 'tarinaterapiaa' :) ja satun olemaan itekki kaksvitonen eli en sitä teinikohderyhmää todellakaan enää.

  Anteeks, meni ihan offiksi.. Asiasta kukkaruukkuun, viiminen leffa oli yllättävän hauska. Nauroin täysillä monta kertaa:)) koko sali räjähti nauramaan ku Bella syytti Jacobia "Annoit tyttärelleni lempinimen Loch Nessin hirviön mukaan!" tms, ku Jake strippas Charlielle (oon aina tykänny vanhasta kunnon jurosta Charliesta:P), Emmett oli huippu, samoin jotkut muista vampyyreistä, Jaken kommentti Edille loppuvaiheessa "Alanko nyt kutsua sinua appiukoksi?"... ja tietenki Aron nauru. Hyvänen aika se on mielipuoli hahmo mutta just paras:D Hauskoja heittoja suorastaan sateli ja mie olin ihan hämmentyny mutta positiivisesti.

  Edwardin ja Bellan tarina päätty jotenki ylionnellisesti, siitä osuudesta en niin välittäny, liikaa siirappia mun makuun. En itkeny kertaakaan, oisin myös tahtonu itkeä. Kävin kattomassa leffan toisen kerran sen jälkeen ku olin kattonu putkeen kaikki aiemmat, ja olin niin väsyny että itkin tyhjää oloani myöhemmin illalla. Haikea olo, vaikka mun matka sarjan parissa on näin lyhyt, mutta melko intensiivinen.

  Mun sydäntä kylmäsi Carlislen kuolema, joka onneks paljastu sitten vain näyksi. Yleisö eli mukana ja kohahdus kävi koko salissa ku näytettiin Carlislen pää Aron kädessä.. tosin helpotuksen huokauski oli melko äänekäs kun koko taistelu olikin vain Alicen visio:D

  Mun mielestä leffat on twilightin tapauksessa parempia ku kirjat, vaikka haluankin lukea ne että tajuan paremmin tapahtumat. En vaan tykkää Meyerin tavasta kirjottaa.. tuskin luen kirjoja useampaan kertaan, mutta leffat tulee varmasti katottua vielä monesti. Etenki toinen (eikä vähiten Alexandre Desplatin upean musiikin takia), ja kaks viimesintä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohos, tuota en oo ennen kuullutkaan, että Robstenin suhdeskandaalit olis ajanut Twilightin pariin. Nooh... Jotain hyvää ilmeisesti sit siitäkin...eh ◑.◑ lol

   Mut suosittelen kyl tosiaan lukemaan kirjat. Mä oon aina tykännyt kirjoista enemmän kuin leffoista. Ei ne todellakaan mitään huippukirjallisuutta ole, mutta ei sitä aina tarvi olla lukemassa maailmankirjallisuuden merkittävimpiä teoksia ;) Twilight-kirjat on juuri omallaan tavallaan hienon addiktoivia, ne hahmot jäi mulle Twilight-kirjan lukemisen jälkeen pitkäksi aikaa mielenperukoille.

   Poista
  2. Heh, joo, ei varmaan se paras tapa kiinnostua jostain, tuota kautta. Mut vietän paljon aikaa netissä ja ajauduin lukemaan jotain Robsteniin liittyvää, sitten twilightiin jne. Sain takuulla tilalle järkevämpää tekemistä ku noitten kahen 'suhdesotkujen' seuraamisen, oli ne sitten oikeita tai keksittyjä.

   Luen nyt kakkosta, ja täytyy myöntää, että kyllä kirjoissa sittenkin on aina enemmän ku elokuvissa. Syvällisemmin, laajemmin asiat. Olkoonkin se laatu mitä tahansa, kuitenki kirjoissa on enemmän aikaa kuvailla, kertoa asioiden syitä ja tunnelmoida. Elokuvat etenee niin suoraviivasesti. Ja twilightit on vähän semmosta aivot narikkaan -lukemista, että voi illalla väsyneenäkin lukea kun jo silmät luppasee, eikä silti tipu kärryiltä;)

   Mitä enemmän sarjaan syvennyn, sitä enemmän tykkään Jacobista ja susista ja reservaatin tyypeistä. Jos olisin kiinnostunu tästä aiemmin, oisin varmasti ollu TEAM JACOB :D

   Poista