24.10.12

Twilight-kilpailuja ympäri nettiä

Tässä listaa löytämistäni voimassa olevista Twilight-kilpailuista. Logoa klikkailemalla pääset kilpailusivulle.Osallistu kilpailuun ja voit voittaa unohtumattoman Twilight-matkan Kööpenhaminaan ystäväsi kanssa tapaamaan elokuvan tähtinäyttelijöitä Nikki Reediä ja Jackson Rathbonea!

Kilpailun palkinto sisältää
- fanitapaamisen Twilight-tähtien kanssa ystävän kanssa 14.11.2012
- meno-paluu lennot Kööpenhaminaan kahdelle 14.-15.11.2012
- yksi yö Kööpenhaminassa 2-hengen huoneessa (kaksi majoittuu samassa huoneessa)

Lisäksi arvomme osallistuneiden kesken Twilight-aiheisia lohdutuspalkintoja kuudelle.

Kilpailu-aika päättyy 30.10.2012. 
Kilpailuun voivat osallistua täysi-ikäiset.Osallistu kilpailuun ja voita pääsyliput Twilight 2. osan elokuvaensi-iltaan! Arvomme kaikkien oikein vastanneiden kesken yhteensä 5kpl kahden hengen pääsylippupakettia. Ennakkonäytös on Helsingissä 15.11.

Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti 2.11 mennessä.

Kilpailuaika 23.10.-1.11.2012.Osallistu kilpailuun ja voita kutsut Twilight – Aamunkoi, osa 2 –faninäytökseen, mikä järjestetään 15.11.2012 Helsingissä. Kyseessä elokuvan ainoa ennakkonäytös koko Suomessa!

Hesburger arpoo 10 kpl avec kutsuja tapahtumaan!

Voittajat arvotaan 6.11., voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Voittajien nimet julkaistaan myös Hesburgerin Facebook-sivuilla.


Kerro, ovatko lapsenne tai nuorenne hurahtaneet - tai oletteko itse tykästynyt - ihanan kamaliin verenimijöihin, vampyyreihin, joita kirjasarjat ja elokuvat ovat tällä hetkellä täynnä. Vastaa kyselyyn, niin osallistut kolmen lippupaketin (neljä hlö/paketti) arvontaan Twilight - Aamunkoi, osa 2 -elokuvan fanigaalaan Helsingissä.


Osallistu Twilight Aamunkoi 2 -kilpailuun. Palkintoina 20 kpl kahden hengen lippupakettia 15.11.2012 Twilight Aamunkoi 2 -ennakkonäytökseen Helsinkiin (Tennispalatsi 1) ja 10 kpl Twilight-muistikirjarasiaa (WSOY).Nyt sinulla on mahdollisuus päästä näkemään odotettu Twilight - Aamunkoi, osa 2 -elokuva päivää ennen muita!

Osallistu kilpailuun ja voit voittaa liput elokuvan ennakkonäytökseen Helsinkiin!Voittaja saa palkinnoksi Avecillisen leffalipun Twilightin ainutkertaiseen ennakkonäytökseen Helsingin Tennispalatsiin to 15.11.2012.

Voittaja saa iltaa varten Glitteristä ilmaisen stailauksen & korut iltaan ja leffan jälkeen illallisen kahdelle!

Matkajätjestelyistä ja kuluista voittaja vastaa itse. Kilpailu päättyy 11.11.2012. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti mailitse 12.11.12.

Ja muistakaahan osallistua myös Tvailait-kilpailuun ;)

7 kommenttia:

 1. Kiitos linkeistä, voittomahdollisuudet vain kasvavat:) Tosin kun en ole feisbuukissa niin tuo glitterin kilpailu jää väliin:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti niillä on jokaisessa Glitter-myymälässäkin kilpailuja, joissa voi voittaa liput :) Yhessä kommentissa niin sanoivat.

   Poista
  2. Oukkei, pitääpä katsella ympärilleen kaupoissa.

   Poista
 2. Glitterin markkinointivastaavan roolissa haluan kiittää blogianne, sillä kilpailumme sai räjähdysmäisen lähdön 24.10 ja jäljet johtivat sivuillenne! Iso kiitos:)

  Ja Salkalle tideoksi: FB-kisan lisäksi lippuja arvotaan tosiaankin jokaisessa myymälässämme ympäri Suomen! Jaossa on siis kaikkiaan 34 avecillista lippua! Mikäli haluat kasvattaa mahdollisuuksiasi voittaa voit kierrellä useammassa liikkessämme osallistumassa, sillä jokainen liike arpoo "oman voittajan". Mitä pienempi paikkakunta, sen paremmat mahdollisuudet voittaa;)

  Blogin ylläpitäjälle: Jos haluat voit olla minuun yhteydessä Glitter Suomen facebook-sivujen inboxin kautta. Olemme jakamassa kohta originaalipostereita nopeimmille "koodisanalla" ja voisin vinkata sinulle siitä.

  Ystävällisin Terveisin: Reija Rintala, Glitter

  VastaaPoista
 3. Lisäys edelliseen: Myymäläkohtaisissa kilpailuissa arvotaan "vain" lippuja;) Ilmainen stailauspaketti kuuluu ainoastaan FB-kilpailuun.

  Reija Rintala

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos neuvoista! Itse en tosiaan ole Facebookissa mutta jätän muutenkin stailaus/koruvaihtoehdon nuorille ja kauniille, minusta ei enää edes stailaamallakaan saa sellaista :D :D Toivottavasti voitan kuitenkin lipun!

   Poista