4.10.12

Amerikassa Breaking Dawn 2 elokuvalle ikärajaksi PG-13Elokuvateollisuuden etua ajava järjestö MPAA on Amerikassa antanut saagan edellisten osien tavalla uusimmalle Breaking Dawn 2-elokuvalle ikärajaksi PG-13. Perusteeksi on ilmoitettu: "Sisältää sekvenssejä väkivaltaa, mukaan lukien ahdistavuutta, aistillisuutta ja osittaista alastomuutta."

Elokuussa kuulimme jo, että elokuva tulee olemaan sarjan lyhin. Minuutteja leffasta löytyy 116 - mutta se on vain minuutin lyhyempi edellistä osaa.

Lipunmyynti Amerikassa on jo kovassa käynnissä, siinä tehdään ennätyksiä. Tässä vaiheessa viime vuotta BD Osa1:n lipputulot olivat 626 000 dollaria, kun taas Osa2 on saavuttanut myynnillään jo 1 170 000 dollaria. Summit järjestää 15. päivä marraskuuta elokuvateattereissa Twilight-filmien maratonin, maratonissa näytetään kaikki viisi elokuvaa peräkanaa - neljäsosa näistä lipuista on jo myyty loppuun. Deadlinen mukaan Osa2:n ensi-illan myyntitulot ovat jo päihittämässä Osa1:n kolmen päivän myynnin.

Suomessa Breaking Dawn 2:n ikärajaa ei ole vielä asetettu. Tuossa Candykingin kilpailussa kyllä ilmoitettiin, että elokuvan ikäraja olisi 15 vuotta, mutta se ei ole mahdollista. Nykyiset kuvaohjelmalain mukaiset ikärajat ovat S, 7, 12, 16 ja 18. Todennäköisemmin Suomessa ikäraja tulee olemaan K-12, ikärajasta voidaan joustaa kolme vuotta silloin, kun lapsi on aikuisen seurassa.

Lähde

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti